Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Familiedag Mondial Movers

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, organiseert op 26 september 2015 de derde editie van de Mondial familiedag in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

familiedag mondial movers jubileum 25 jaar verhuizen verhuizers familie openluchtmuseum arnhem

De Mondial familiedag wordt sinds 2005 om de vijf jaar gehouden. Deze keer is er een extra feestelijk tintje aan deze dag, want Mondial Movers bestaat dit jaar 25 jaar.

De voorbereidingen, voor deze editie van de Mondial familiedag, zijn in volle gang. De locatie staat vast en nu zijn ook de posters en speciale flyers, ter aankondiging van de grote dag, per post verstuurt naar alle 28 vestigingen van Mondial Movers.

Medewerkers van de Mondial Verhuisbedrijven zijn met partner en kinderen van harte uitgenodigd voor de familiedag en zullen er ook deze keer weer voor zorgen dat op 26 september een grote stoet verhuiswagens, verhuisliften en bestelbusjes zich richting Arnhem begeeft, wat altijd een indrukwekkend beeld op de weg geeft.

Het ziet er naar uit dat ook deze familiedag weer even gezellig en feestelijk wordt als die van 2005 (Circus Renz) en 2010 (Ouwehands Dierenpark). 26 september is voor de Mondial familie een dag om te reserveren in de agenda!