Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Familiedag Mondial Movers beestachtig leuk

Met luid getoeter kwamen afgelopen zaterdag zo’n honderd verhuiswagens, verhuisliften en manschappen busjes Ouwehands dierenpark Rhenen binnenrijden. De medewerkers van de Mondial Verhuisbedrijven waren met partner en (klein)kinderen uitgenodigd voor de Mondial Familiedag.

Enkele regendruppels konden worden opgevangen door dierenparaplu’s. Ook de kleintjes onder ons konden alvast kennis maken met het duurzaamheid-ideaal van Mondial Movers. Mondial Aad de Wit Verhuizingen stelde een elektrische verhuisauto beschikbaar.

De eindshow in het Zeeleeuwentheater zorgde voor extra vuurwerk. Verhuizer van het jaar 2010, Andries Vlot, werd gezoend door een zeeleeuw. Dat ging gepaard met de nodige spatten. De battle om de schoonste verhuiswagen werd gewonnen door Friesland Verhuizingen. Gideon Korsten nam de trofee in ontvangst. Bas Frens kan het beste overweg met een stapel verhuisdekens. De verhuizer van Mondial Kattenberg Verhuizingen vouwde veruit de mooiste stapel.

Mondial Movers kijkt terug op een onvergetelijke dag met veel herkenbaar blauw groen. Tot slot gingen duizend blauwe en groene ballonnen de lucht in. Oplater en vinder van de ballon met de verste bestemming kunnen rekenen op een duurzame verrassing!

familiedag mondial movers verhuizer

Meisje met Paraplu

Verhuis Elektrisch kleinste elektrische verhuiswagen

Zeehond show

Verhuisdozen in verhuiswagen en verhuisdekens

Mondial Movers familiedag afsluiting met ballonnen