Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Facebook-actie Mondial Movers

Met deze actie maakt u kans op één Duurzame Waardekaart. De Duurzame Waardekaart is een voordeelpas waarmee u korting krijgt op producten en diensten die waarde hechten aan mens, dier en milieu en zo bijdragen aan een betere wereld. Door deel te nemen aan de actie maakt u kans op 1 Duurzame Waardekaart, die u naar eigen wens mag besteden.

actie mondial movers

Met de speciale voordeelpas krijgt u allerlei kortingen op duurzame producten en diensten in webshops en winkels. Zo krijgt u in september maar liefst 25% korting op overnachten bij Natuurkampeerterrein en Galerie Thyencamp. Neemt u de fiets mee? Dan ontvangt u nog eens 10% extra korting! Maar ook kortingen op woonaccessoires of op de gehele collectie mannen- en vrouwenkleding worden ruim aangeboden.

Alle aanbiedingen waar u met de Duurzame Waardekaart gebruik van kan maken, maken een positief verschil in de wereld. Ook garandeert de pas dat mens en dier op geen manier zijn uitgebuit bij vervaardiging van het aanbod. Alle producten en diensten maken een positief verschil ten opzichte van het reguliere aanbod en dragen zo bij aan een duurzamere, mooiere wereld.

Hoe maakt u kans?
Door de facebookpagina van Mondial Movers Nederland te “liken” en te delen onder uw vrienden doet u mee aan de actie. Volgt u op dit moment de facebookpagina van Mondial Movers Nederland? Geen paniek, u doet in dat geval automatisch al mee. Het bericht delen mag natuurlijk wel.

Neem deel aan de facebook-actie:

https://www.facebook.com/MondialMoversNederland

Actievoorwaarden Duurzame Waardekaart Mondial Movers Nederland:

  • Deze actie is geïnitieerd door Mondial Movers Nederland;
  • Door Mondial Movers Nederland te “liken” en/of te “reageren” op onze win-actie accepteert u de hieronder genoemde voorwaarden en speelt u automatisch mee om 1 Waardekaart te winnen;
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd;
  • De prijs is niet in te wisselen voor geld;
  • De winnaar wordt willekeurig gekozen uit het totaal aantal “likers”;
  • Wekelijks wordt er een winnaar gekozen.

Deze actievoorwaarden zijn gepubliceerd op maandag 19 januari 2015. Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Mondial Movers Nederland, en daar gaan wij natuurlijk vertrouwelijk mee om.

Like nu: https://www.facebook.com/MondialMoversNederland