Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe verhuislift voor Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen

Vanwege de toenemende vraag heeft Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen een extra verhuislift aangeschaft. Op dinsdag 5 september werd de verhuislift geleverd door Böcker Nederland BV op het terrein van het verhuisbedrijf in Sliedrecht. Böcker heeft de 31 meter lift met 400 kg hefvermogen gebouwd op een Mercedes Sprinter Euro6. Deze krachtige lift kan daarmee de 10e etage van een pand bereiken.

Verhuislift Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen Sliedrecht

Pieter Majoor van Böcker Nederland BV en Jan Wouter Vlot van R. Vlot & Zn. Verhuizingen.

 

“We merken duidelijk dat de economie groeit en dat er meer vraag is naar het huren van een verhuislift. We hadden er de laatste jaren één die dagelijks werd ingezet. Door slim te plannen hebben we er altijd optimaal gebruik van gemaakt. Maar nu we een tweede verhuislift hebben kunnen we nog meer klanten van dienst zijn”, vertelt directeur Jan Wouter Vlot.

Vakkundig personeel

Het verhuisbedrijf, dat is gevestigd in Sliedrecht, kan voor uiteenlopende verhuizingen ingeschakeld worden. Het huren van een verhuislift behoort ook tot de mogelijkheden. Het vakkundige personeel zorgt ervoor dat alle spullen heelhuids op de plek van bestemming komen. De verhuisliften worden regelmatig gekeurd en de verhuizers zijn landelijk gecertificeerd.

Net als de vorige keer, heeft Mondial R. Vlot & Zn. er nu ook weer voor gekozen om een verhuislift van Böcker aan te schaffen. Medewerkers van Vlot kregen dinsdagochtend direct een uitgebreide instructie van Pieter Majoor, algemeen directeur van Böcker Nederland BV.
Jan Wouter: “Wij hebben goede ervaringen met deze leverancier. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en zijn daarna ook altijd goed bereikbaar bij vragen.”

Zowel Böcker als Mondial Movers hebben duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. De verhuislift is door de jaren heen dan ook energiezuiniger geworden: de Euro6 motor in combinatie met het besturingssysteem zorgt ervoor dat het brandstofverbruik minder is.

Kijk voor meer informatie op www.rvlot.nl en www.boecker.nl.