Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Export Packer, eerste diploma’s,

Eerste diploma’s zijn uitgereikt

Export Packer, Mondial Movers International

Diploma’s

Maar liefst 50 verhuizers van de Mondial Verhuisbedrijven zullen dit jaar hun certificaat Export Packer behalen. De cursus is georganiseerd door FIDI en het Verhuiscollege van de Erkende Verhuizers.

Inhoud

Een volle dag krijgen de verhuizers daarom informatie over de eisen waaraan de administratie moet voldoen om te zorgen dat de inventaris van de opdrachtgevers zonder problemen op de plaats van bestemming aankomt. Daarnaast is er veel aandacht voor het daadwerkelijk verpakken van de inventaris. Er wordt de verhuizers geleerd om om te gaan met de verschillende soorten materialen, zoals karton, noppenfolie, wikkelfolie en natuurlijk tape.

Doel

De Export Packer is in staat om de inboedel van een familie volledig “overzee”te verpakken. Hij houdt rekening met de per land gestelde eisen en zorgt er voor dat de spullen onbeschadigd  de plaats van bestemming bereiken.

Trots

De eerste diploma’s zijn uitgereikt aan de directies van de Mondial Verhuisbedrijven. Zij zorgen dat, op hun eigen bedrijf,  de juiste verhuizer het juiste diploma krijgt.
Op de foto staan Jan Wouter Vlot van Mondial R. Vlot Verhuizingen, Jacco Scholten van Mondial De Graaf Verhuizingen, Robert van Maasakker van Mondial Centrum Verhuizingen, Jan van Santen van Mondial Waaijenberg verhuizers en Lauwrens de Jong van Mondial Verhuisbedrijf Henneken en tonen de behaalde diploma’s

Cursisten

De eerste twaalf gediplomeerde verhuizers van Mondial Movers zijn: J. Bouvrie, R. Buurma, P. Kames, V. Kelmedi, C. Kuijer, J.F. Manuhutu, T. Plomper, J. Romeijn, W. Sanharib, J. van der Stelt, R. Vlot en H.B. van de Vosse. Natuurlijk zijn en worden de heren van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.