Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Inzet Mondial verhuisbedrijven bij evacuaties in Limburg

Met man en macht hebben Mondial Centrum en Mondial Van Dijk Verhuizingen vorige week geholpen met het preventief evacueren van diverse zorginstellingen in Limburg. Er is letterlijk dag en nacht doorgewerkt om bewoners te beschermen tegen het dreigende water.

Zo kreeg het team van Mondial Centrum Verhuizingen uit Maastricht op donderdagavond de vraag om te helpen met het evacueren van cliënten van Koraal locatie Maasveld. Een ingrijpende operatie voor de 300 kwetsbare bewoners. Er werd zowel ’s avonds als ‘s nachts doorgewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Toen vrijdagochtend bleek dat het gevaar was geweken, konden alle bewoners weer terug. Het verhuisbedrijf stond ook hierbij klaar om te helpen en ontving na afloop dan ook een warme bedankmail: “Vanuit Mondial Centrum Verhuizingen werd direct de helpende hand toegestoken. Er is met hartverwarmende betrokkenheid, gastvrijheid en teamspirit een geweldige prestatie neergezet.”

Vanuit Mondial Van Dijk Verhuizingen uit Beugen werd er onder meer hulp aangeboden aan zorginstelling Vincent van Gogh (specialistische ggz instelling). Op de locatie in Venlo werkte het gehele team van het verhuisbedrijf mee om de cliënten preventief te evacueren. De  situatie had een enorme impact op de doelgroep. Daarom was het niet alleen belangrijk om snel te evacueren, maar ook om de onrust onder cliënten tot een minimum te beperken.

Mondial Movers is trots op de inzet van de teams van Mondial Centrum en Mondial Van Dijk. Als zorgverhuizer konden zij als geen ander snel inspelen op de situatie, zonder de aandacht voor de kwetsbare doelgroep uit het oog te verliezen. Een teamprestatie!