Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Erkende Verhuizers

Je voelt je direct thuis

Erkende Verhuizers zijn niet alleen te herkennen aan het alom bekende gevoerde logo. Het logo is inmiddels meer dan 50 jaar in gebruik en behoort tot een van de meest herkende in Nederland.

Erkende Verhuizers , Mondial Movers, je voelt je direct thuis

Wat zijn Erkende Verhuizers?

Het gaat dan om een verhuisbedrijf dat z’n zaken op orde heeft en daarop ook gecontroleerd wordt. Je hoort niet zomaar tot de groep Erkende Verhuizers, je moet wel wat in je mars hebben. Ook wordt er op de toelatingseisen volop en iedere 3 jaar gecontroleerd.

Mondial Movers, maar liefst 23 x getoetst

Doordat ook de vestigingen van Mondial Movers allemaal tot de Erkende Verhuizers behoren, is de totale organisatie maar liefst 23 keer getoetst. Dan is onderhand wel duidelijk dat de verhuiszaken onder controle zijn.

Toetsing op bekwaamheid

De verhuisbedrijven beschikken niet alleen over goed opgeleide verhuizers, maar ook de verhuisauto’s en de andere materialen zijn in perfecte conditie. Administratief klopt het ook en alle verzekeringen zijn in orde!

Je voelt je direct thuis

Dat is het gevoel dat ontstaat als u met Mondial Movers verhuist. Dat gevoel komt ook helemaal terug in de TV-campagne die in 2017 en 2018 gevoerd wordt door de Erkende Verhuizers. U kunt het feel-good spotje met een komisch accent op alle zenders tegenkomen. Nu al direct kijken? Dat kan via deze link.