Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Erkende Verhuizers Audit

Audit Erkende Verhuizers Mondial Movers

Tom Stuij en Rolf Mak zetten de laatste handtekeningen

Audit Erkende Verhuizers

Iedere 3 jaar wordt er in opdracht van de Organisatie voor Erkende Verhuizers (OEV)  door DEKRA een controle uitgevoerd voor de Erkenningsregeling Erkende Verhuizers. Dan wordt er niet alleen gecontroleerd of het verhuisbedrijf aan alle wettelijk eisen voldoet.  Er wordt ook gekeken naar de aanvullende eisen zoals die in het speciale reglement van de Erkende Verhuizers gesteld worden. Het gaat dan om verzekeringen, opleidingen, diploma’s, veiligheid en garanties voor de klant.

Verhuisbedrijf Mondial Movers

Ook Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, moet natuurlijk aan alle regels voldoen. Niet dat er weleens twijfels zijn, maar ja zo werkt een controle nu eenmaal. Alles wordt grondig beoordeeld.

Geldig tot 2020

Doordat alle benodigde papieren binnen handbereik aanwezig waren kon auditor Rolf Mak al na 2 uur beginnen aan zijn eindrapport. De conclusie was dat Mondial Movers zich ook in de jaren 2017 tot 2020 weer Erkend Verhuizer mag noemen.

Handtekeningen

Natuurlijk werd het bezoek afgesloten met het zetten van de benodigde handtekeningen. Waarna de documenten konden worden opgeborgen.