Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Kattenberg: keurmerk Erkende Project Verhuizers

Als eerste Mondial Verhuisbedrijf is  Mondial Kattenberg Verhuizingen toegetreden tot het keurmerk van Erkende Project Verhuizers (EPV). Door het keurmerk zijn klanten zeker van de kwaliteit als het gaat om een projectverhuizing. Van een grondige voorbereiding, en uitmuntende service tot de juiste vorm van nazorg.

Project verhuizers

Als Erkende Verhuizer heeft Mondial Kattenberg Verhuizingen ruime ervaring in het organiseren van project- en kantoorverhuizingen. Daarom heeft het verhuisbedrijf deze zomer een verzoek ingediend voor het keurmerk Erkende Project Verhuizer. Na de aanmelding heeft er een auditcontrole plaatsgevonden om te kijken of het bedrijf aan alle voorwaarden voldoet. Het hele traject heeft drie maanden geduurd en heeft als resultaat dat Mondial Kattenberg de titel Erkende Project Verhuizer mag dragen. Een mooie erkenning!

Kwaliteit

Het keurmerk is er speciaal voor verhuizers op de zakelijke markt en de eisen zijn met name gericht op kwaliteitsaspecten, gezien vanuit de belangen van de klant. Een verhuizer met het keurmerk Erkende Project Verhuizer voert alle werkzaamheden uit overeenkomstig de eisen op het gebied van: kwaliteit, zekerheid, veiligheid, milieu, gezondheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Office Moving Alliance

Het EPV keurmerk is een aanvulling op de garantie die Mondial Movers en alle vestigingen op de kwaliteit kunnen geven. Als enige toegelaten en goedgekeurde partij in Nederland mogen de vestigingen het logo voeren van de Office Moving Alliance (OMA), de wereldwijde organisatie van projectverhuizers. Het is het bewijs dat de Mondial Verhuisbedrijven zelfs de allergrootste (internationale) projectverhuizingen kunnen uitvoeren.