Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Er wordt gefietst in het Martini Ziekenhuis

Direct nadat Tom Stuij, directeur van Mondial Movers, een echte Mondial Movers fiets heeft uitgereikt aan verpleegkundige Petra, stapt ze op de fiets, die voor haar collega bestemd is, en rijd er mee weg.

mondial fiets Martini Ziekenhuis

Personeelsconsulent Eric Kamminga en personeelswinkelmedewerkster Gea Bloemhof waren zojuist getuige geweest van de overdracht van de fiets aan hun collega Petra, verpleegkundige in het Martini Ziekenhuis in Groningen. De fiets werd overhandigd in het kader van een actie van Members Benefit en was door Mondial Movers ter beschikking gesteld voor de gelukkige aanmelder voor een Members Benefit nieuwsbrief.

Jan Smit van Mondial Oostland Verhuizingen uit Kolham had de fiets keurig naar het ziekenhuis gebracht en Tom Stuij was er om de hand van de winnares te schudden. De officiële foto werd gemaakt.

Dan blijkt dat niet Petra de gelukkige winnares is, maar haar collega Kirsten. Kirsten zit in de nachtdienst en heeft Petra gevraagd haar prijs op te halen.

Tot verbazing van de aanwezigen stapt Petra op de fiets en rijdt er mee weg. Zie het YouTube filmpje dat er per toeval van gemaakt is.

Medewerkers van het Martini Ziekenhuis hebben de fiets tenslotte maar in bewaring genomen zodat Kirsten deze later op kan halen.