Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Enorme bouwmarkt in vijf uur compleet verhuisd

Enorme bouwmarkt in vijf uur compleet verhuisd

Bodegraven – Het verhuisbedrijf Mondial VSN Midden Verhuizingen in Houten heeft afgelopen zaterdag 29 oktober in maar liefst vijf uur tijd bouwmarkt Formido verhuisd. Het is een race tegen de klok geweest, maar met ruim zeventig verhuizers is het uiteindelijk gelukt de klus binnen de tijd te klaren.

De gehele winkelinhoud is op zaterdag van 17.00 uur tot 23.00 uur compleet verhuisd naar het nieuwe pand van de Formido op de Lemsteraak in Bodegraven. Mede door een perfecte planning is het de verhuizers gelukt om binnen vijf uur de spullen in te pakken en vervolgens weer, op plaats van bestemming, uit te pakken. Het verhuisbedrijf heeft bij deze klus goed nagedacht over de het materiaalgebruik en daarom is er gekozen om te werken met grote volume bakken. Volgens de verhuizers heeft deze keuze een positief effect gehad op het project.

Vanuit de Formido zijn er veel positieve reacties en daarom is Mondial VSN Midden Verhuizingen bijzonder trots op het gehele verloop van deze zeer uitdagende klus.

Enorme bouwmarkt in vijf uur compleet verhuisd

Formido bouwmarkt, Enorme bouwmarkt in vijf uur compleet verhuisd