Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Energievakbeurs en Ecomobiel

2016 editie van Energievakbeurs en Ecomobiel

Energievakbeurs Ecomobiel Tom Stuij Mondial Movers Verhuizen

Tom Stuij voor de zonneschermpanelen

Bezoek aan Den Bosch

Ook dit jaar heeft Tom Stuij de beurzen Energievakbeurs en Ecomobiel bezocht in Den Bosch. Een jarenlange traditie en waarschijnlijk zijn de vakbeurzen hun hele bestaan al vereerd met bezoeken vanuit Mondial Movers.

Interesse

Begonnen in het kader van energiebesparing lag de nadruk de eerste jaren vooral op halogeen- en ledverlichting. Later natuurlijk gevolgd door nauwkeurige bestudering van wat er mogelijk is op het gebied van de mobiliteit. De komst van de elektrische auto’s in het wagenpark van Mondial Movers is zeker mede te danken aan de presentaties op de beurzen.

Mondial Movers kent een “warmteoverschot” in de centrale hal van het kantoor in Alblasserdam. En het was mooi op de Energievakbeurs een zonnescherm tegen te komen in de vorm van zonnepanelen. Niet alleen ziet het er prachtig uit. Het combineert de voordelen van zonnepanelen, met die van het broodnodige zonnescherm.

Wellsun

Het ziet er naar uit dat Stan de Ridder, directeur van ontwikkelaar Wellsun, binnenkort afreist naar Alblasserdam. Dit om te kijken of het mogelijk is het zonnepanelenscherm te plaatsen voor de raampartij van het kantoor.