Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Emissiereductie bij verhuisbedrijf uit Maastricht

Mondial Centrum Verhuizingen, de Maastrichtse vestiging van Mondial Movers, heeft door de samenwerking tussen het verhuisbedrijf en Weelec, 1879 kG aan CO2-emissie gereduceerd.

verhuisbedrijf uit maastricht mondial movers

Voor verhuisbedrijf Mondial Centrum Verhuizingen is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen meer dan alleen een modewoord. Het verhuisbedrijf uit Maastricht is al een behoorlijke tijd bezig om de juiste balans tussen resultaat en economische-, maatschappelijke- en milieueffecten te vinden.

De verhuiswagens van Mondial Centrum Verhuizingen voldoen steeds vaker aan de Euro 6 emissienorm, ook al is dat niet verplicht. Waar mogelijk werkt het verhuisbedrijf met elektrisch vervoer en wordt er gebruik gemaakt van lichtsensoren en LED-verlichting om energie te besparen.

In samenwerking met Weelec heeft Mondial Centrum Verhuizingen in de periode van 01-01-2015 t/m 31-12-2015 de duurzame verwerking van het E-waste, afval dat bestaat uit defecte of verouderde elektrische en elektronische toestellen, laten monitoren. Deze samenwerking heeft geleid tot een aanzienlijke CO2-emissiereductie, waardoor het verhuisbedrijf een zuiverende waarde produceerde die gelijk is aan 86 bomen op jaar basis.

Weelec

Weelec is de maatschappelijk verantwoorde verwerker van elektronisch afval in de regio van Maastricht. In samenwerking met Weelec wordt grondstoffen teruggebracht in de markt, dit gebeurt door middel van innovatieve en duurzame recyclingprocessen en het ontwikkelen van een kennisplatform.