Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

EmigratieBeurs 2013 in Houten

Emigratiebeurs 2013 met Mondial Movers International

Mondial Movers International is aanwezig op de EmigratieBeurs 2013, die op 9 en 10 februari in de Expo Houten wordt gehouden. Ieder jaar komen zo’n 10.000 bezoekers naar de EmigratieBeurs om informatie te krijgen rondom hun voorgenomen emigratieplannen. Er is zowel informatie te vinden voor diegenen die zich aan het oriënteren zijn, als voor bezoekers met een vraag over hun geplande nieuwe toekomst.

Natuurlijk is Mondial Movers International daar aanwezig om de kennis die er is over het verhuizen van ‘een compleet leven’ naar het nieuwe land te delen. Alles vrijblijvend want wij weten als geen ander dat een emigratie niet iets is wat je op woensdagmiddag even snel beslist.

De EmigratieBeurs is Europa’s grootste evenement voor emigranten, expats, werkzoekenden, ondernemers en andere landverhuizers. De EmigratieBeurs is op 12.000 m²; informatie, oriëntatie en zakendoen en vindt plaats voor de 17e keer. Ruim 150 stands, op 12.000 m² oppervlakte, in 3 beurshallen met gratis lezingen en presentaties, informatie, oriëntatie en zakendoen. De EmigratieBeurs is een must voor iedereen die plannen heeft om naar het buitenland te verhuizen; tijdelijk of permanent.

Openingstijden zaterdag en zondag 9 en 10 februari van 10.00 tot 17.00. Kaarten bestellen met 5 Euro korting? Klik hier.

Mondial Movers International, met alle informatie over verhuizen, is te vinden in stand 254 in zaal 2. Vanzelfsprekend worden er ook dit jaar weer een aantal mooie Mondial Movers fietsen verloot onder de bezoekers.