Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Jaarverslag stichting Stimular: terugblik elektrische verhuizing Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen

Stichting Stimular blikt in het Duurzaamheidsverslag 2018 terug op de elektrische verhuizing die door Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen is uitgevoerd. Als voorvechter van duurzaam ondernemen, koos Stimular logischerwijs voor een verhuisbedrijf dat net zo gepassioneerd is als het gaat om duurzaamheid. 

elektrische verhuizing

“We zijn bewust op zoek gegaan naar een verhuisbedrijf in de regio dat zoveel mogelijk klimaatneutraal werkt. Niet alleen als het gaat om transport, maar op alle terreinen van de bedrijfsvoering. Zo kwamen we uit bij Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen. Bij dit bedrijf kunnen klanten kiezen voor een elektrische verhuizing met de 100 procent elektrische verhuiswagen van zusterbedrijf Breytner“, zo valt in het Duurzaamheidsverslag te lezen, dat in juli 2019 werd gepubliceerd.

Elektrische verhuizing

Stichting Stimular heeft als doel om klimaatneutraal en circulair ondernemen te stimuleren bij bedrijven, (zorg)organisaties en overheidsinstellingen. Het streven is om ervoor te zorgen dat ondernemers en managers in alle beslissingen die zij nemen kiezen voor de meest duurzame oplossing. Om dat mogelijk te maken heeft de stichting diverse praktische instrumenten en werkwijzen ontwikkeld. Eén daarvan is de Milieubarometer: een online tool waarmee bedrijven en organisaties op een eenvoudige manier inzicht krijgen in de eigen milieuprestaties, inclusief de CO2-footprint. Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen is één van de bedrijven die hier gebruik van gemaakt.

Als aanjager van klimaatneutraal ondernemen, geeft stichting Stimular graag het goede voorbeeld. Zodoende was het een logische keuze om de eigen verhuizing uit te laten voeren door een bedrijf dat de inboedel met een 100 procent elektrische wagen kan verhuizen.

elektrische verhuizing