Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Elektrische Renault trek door het land

Elektrische Renault van Mondial Movers trek door het land

Eigenaar Marc van den Elzen van Mondial Vlugo Verhuizingen met de elektrische Renault Kangoo

Den Bosch – De onlangs aangeschafte Renault Kangoo ZE is inmiddels door naar de tweede Mondial Movers vestiging. Momenteel bevindt de elektrische bestelwagen zich in Den Bosch waar Mondial Vlugo Verhuizingen de Renault met veel enthousiasme in gebruik genomen heeft.

De verhuisorganisatie Mondial Movers heeft de duurzame Renault gekocht om alle vestigingen kennis te laten maken met het elektrische rijden en wil hiermee deze milieuvriendelijke manier van transport stimuleren. Mondial Vogel Verhuizingen in Middelburg is de eerste vestiging die de elektrische auto ingezet heeft voor de dagelijkse werkzaamheden. Na een tevreden testperiode heeft directeur Hans Haverkort de Kangoo ZE doorgeven aan Mondial Vlugo Verhuizingen in Den Bosch.

Beide vestigingen zijn zeer tevreden over het gebruik van de bestelwagen. Hoewel de actieradius rond de 120 kilometer zit, is het volgens de directeuren een perfect transportmiddel voor lokale klussen. Met name de geluidloze motor is een enorm pluspunt volgens de gebruikers.

Mondial Movers heeft 27 zelfstandige vestigingen door heel het land. Bij alle verhuisbedrijven binnen de groep staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal. Om die reden wordt er constant gekeken naar nieuwe, duurzame en milieuvriendelijke vormen van ondernemen.