Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Verhuisadviseurs Mondial Van Dijk rijden 100% elektrisch

Verhuisadviseur Tim Peeters van Mondial Van Dijk Verhuizingen heeft de sleutels in ontvangst genomen van de 100% elektrische Opel Combo-e. Door deze investering rijden nu alle particuliere verhuisadviseurs van het verhuisbedrijf zero emissie naar taxatie afspraken.

elektrisch vervoer voor verhuisadviseurs Mondial Van Dijk Verhuizingen

Mondial Van Dijk Verhuizingen is gevestigd in de regio Boxmeer en voert verhuizingen uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Vanwege de aanhoudende groei in het bedrijf, is er geïnvesteerd in de uitbreiding van elektrisch vervoer. Dat betekent dat nu alle verhuisadviseurs met een volledig elektrische auto naar afspraken bij klanten rijden.

Elektrisch vervoer

Mondial Van Dijk Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie waarvan alle vestigingen gecertificeerd zijn voor het Keurmerk Sociale Onderneming. Dit betekent dat er aantoonbaar een steentje wordt bijgedragen aan 5 van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Eén daarvan is SDG 13: klimaatactie. Met de investering in elektrisch vervoer voor de verhuisadviseurs (die dagelijks op de weg rijden), wordt een bijdrage geleverd aan het verminderen van de CO2-uitstoot.