Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Elektrisch pepernotentransport

Mondial van Dijk, Kangoo verhuizing van Pepernoten

De Mondial Movers vestiging uit Boxmeer, Mondial Van Dijk Verhuizingen heeft in november de Mondial Kangoo in haar bezit gehad. De volledig elektrische Kangoo is door Mondial Movers aangeschaft. Alle 28 zelfstandige vestigingen van Mondial Movers zullen de Kangoo uitproberen.

Taart voor Mondial Movers van Stichting SipiejoBij de intocht van Sinterklaas in Boxmeer heeft Stijn van Dijk, een van de eigenaren van Mondial Van Dijk Verhuizingen, ervoor gezorgd dat de Pieten voorzien van pepernoten en snoepgoed. De Elektrische Kangoo zat bomvol met pepernoten en snoepgoed zodat de uitdeel pieten hun jute zakken steeds opnieuw konden vullen met pepernoten. Stijn van Dijk, ondersteunt al een aantal jaar de Sint bij het transport van de pepernoten in Boxmeer. Als dank ontving Stijn een slagroomtaart van Stichting Siepiejo uit Boxmeer.

Daarnaast heeft Roel van Dijk, de Kangoo ingezet bij INTERVET MSD voor de wekelijkse handyman werkzaamheden bij het pand in Boxmeer. Stijn en Roel waren erg te spreken over de Kangoo. Bij korte ritten zouden zij zeker kiezen voor een Kangoo. Maar omdat de broers vaak verder moeten rijden, is de Kangoo daarvoor niet geschikt.

De elektrische Mondial Kangoo gaat het hele land door, langs alle Mondial vestigingen. Op deze manier kunnen alle verhuisbedrijven kennis maken met het elektrisch rijden. Mondial Movers is koploper op het gebied van duurzaamheid. Het verhuisbedrijf hecht veel waarde aan het milieu en met de aanschaf van de elektrische Kangoo helpt zij een handje.