Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Elektrisch Kangoo getest door Mondial Van der Velde t Veentje Verhuizingen

De elektrische Renault Kangoo Z.E van Mondial Movers voor het Haagse stadhuis

Elektrisch Kangoo verhuiswagen getest door Mondial Van der Velde t Veentje Verhuizingen
Den Haag – Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen heeft de onlangs aangeschafte elektrisch Renault Kangoo ZE getest. Inmiddels is dit het derde Mondial verhuisbedrijf die het voertuig uitprobeert. De vestiging in Den Haag is tevreden over het gebruik van het duurzame vervoersmiddel. Een klein minpuntje is echter wel de beperkte actieradius, maar vooral ook het feit dat er te weinig publieke oplaadpunten zijn.

Het is een andere manier van denken bij het autorijden, maar dat went snel. De actieradius kan op bepaalde momenten voor problemen zorgen, maar als er meer publieke oplaadpunten komen, zal ook dit geen issue meer zijn, aldus Robert Medenblik van Mondial Van der Velde ‘t Veentje Verhuizingen.

Volgens Medenblik is het al met al een prettige ervaring geweest en is dMondial Movers vanderVelde 't Veentje Verhuizingen Logoe Kangoo ZE een goede overweging voor de buitendienstmedewerkers voor de diverse functies van het verhuisbedrijf en het archiefbeheer.

Verhuisorganisatie Mondial Movers, met 27 vestigingen door heel het land, heeft de duurzame Renault aangeschaft om alle vestigingen kennis te laten maken met het elektrische rijden en wil hiermee deze milieuvriendelijke manier van transport stimuleren.