Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Eerste opleiding ICE-verhuizer direct volgeboekt

Mondial Movers Logo met EMG lid

Alblasserdam – De opleiding tot ICE-verhuizer is een groot succes onder de verhuizers van de verschillende Mondial Movers vestigingen. Ruim voor de start van de cursus was de eerste opleiding vrijwel direct volgeboekt.

Wegens groot succes is er een wachtlijst aangelegd om ook andere geïnteresseerde verhuizers van Mondial Movers in de gelegenheid te stellen om aan de tweede cursus mee te doen. Op 1 en 2 November gaat de eerste cursus op het Da Vinci College in Dordrecht van start. Speciaal voor deze opleiding is er samenwerking gezocht met specialisten uit de vakgebieden ICT, Cablemanagement en Ergonomie.

Het is bijzonder uitzonderlijk dat een opleiding zo snel is volgeboekt. Op 2 november zullen we weten hoe enthousiast de deelnemers zijn over de nieuw opgedane kennis en of het helemaal aansluit bij de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Logo Davinci samenwerking Mondial MoversUiteindelijk zullen de ICE-verhuizers in staat zijn om zelfstandig op te treden als uitvoerders, adviseurs op het gebied van het verhuizen van ICT apparatuur, de noodzaak van goed cablemanagement en het praktisch nut van een goede werkhouding van de klant achter zijn of haar bureau.

De opleiding is door Mondial Movers opgezet en ontwikkeld in samenwerking met het Da Vinci College om de zakelijke opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.