Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Eerste elektrische verhuizing in Den Haag van start

Kantoorverhuizingen met Mondial Movers

Verhuisbedrijf Mondial Movers voert de eerste elektrische verhuizing binnen Den Haag uit naar de Nieuwbouw van de ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en Veiligheid en Justitie (VenJ). Op 8 december zijn de kantoortorens opgeleverd door de aannemer en kunnen de verhuizers starten met het inhuizen van het nieuwe meubilair voor de 5000 ambtenaren die er half volgend jaar aan het werk zullen zijn.

In het centrum van Den Haag staat een nieuw en bijzonder bouwwerk. Het gebouw met twee torens van 140 meter hoog is de huisvesting voor de ministeries van Veiligheid en Justitie en van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties. Door de ministeries samen te brengen in een nieuw pand kan er efficiënter en goedkoper worden gewerkt. Het Rijk heeft voor Mondial Movers gekozen omdat zij zich volledig kon vinden in de duurzame oplossing om de verhuizing elektrisch uit te voeren.

Eerste elektrische verhuizing in Den Haag van startEind november zijn de eerste verhuismaterialen geleverd voor de verhuizing naar de Nieuwbouw. Vanaf zaterdag 22 december zal er in de binnenstad van Den Haag speciaal elektrisch vervoer te zien zijn. De Haagse Mondial vestiging, Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, gaat de elektrische verhuizing uitvoeren. Mede voor deze verhuizing hebben zij een elektrische auto aangeschaft. Om de veiligheid te waarborgen binnen het voetgangersgebied waar de elektrische verhuiswagens zullen rijden, zet Mondial Movers speciaal opgeleide verkeersbegeleiders in.