Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Eerste diplomas ICE-verhuizer uitgereikt

Eerste diplomas ICE-verhuizer uitgereikt

Dordrecht – Zestien verhuizers van de verhuisorganisatie Mondial Movers hebben op woensdag twee november 2011 de diploma tot ICE-verhuizer behaald. Deze nieuwe cursus leidt verhuizers op tot ICT, cable management en ergonomie specialisten.


De verhuisorganisatie speelt, samen met het Da Vinci College, in op steeds vaker voorkomende wensen van verhuizende klanten. Met name klanten met grote kantooromgevingen hebben extra en andere behoeften. Bij diverse projecten van Mondial Movers is kennis op het vlak van ICT en cablemanagment een bijzondere aanvulling en neemt het de extra werkzaamheden, tijdens een verhuizing, van de ICT-medewerker over. Dit heeft als voordeel dat werknemers sneller aan de slag kunnen in een goed ingerichte werkomgeving.

De verhuizers leren tijdens de opleiding hoe zij op een strakke en keurige manier kabels wegwerken en hoe zij computers en andere apparatuur na de verhuizing startklaar maken. Ook is het belangrijk dat werknemers goede instructies krijgen over zitwijze, zodat hiermee lichamelijke klachten uitblijven. Het onderdeel ergonomie van opleiding tot ICE-verhuizer leert de deelnemers hoe zij op een correcte manier werknemers kunnen attanderen op een juiste werkhouding.

De verhuisorganisatie Mondial Movers, met 27 zelfstandige vestigingen door heel het land, heeft in samenwerking met het Da Vinci College en specialisten uit de vakgebieden ICT, Cablemanagement en Ergonomie een leerzame opleiding ontwikkeld die de komende tijd alle verhuizers van Mondial Movers tot ICE-specialisten opleidt.

ICE-verhuizer specialisten ICT

ICE-verhuizer ICT specialisten, ergonomie, cable managment