Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Een zonnige verhuizing!

De Verhuisfamilie, de door Mondial Movers in 2014 gelanceerde goede doelen stichting, heeft een verhuizing in Nijmegen uitgevoerd met ondersteuning van Het Inter-Lokaal die de aanvraag voor de verhuizing voor hun cliënt hebben ingestuurd en Mondial Van Dijk Verhuizingen.

20160316_121257_Dhr. van Reijn Stijn van Dijk Verhuizingen Nijmegen 6

Mondial Van Dijk Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Beugen, heeft haar diensten ter beschikking gesteld aan de Verhuisfamilie, waardoor er samen met de vrijwilligers, een compleet verzorgde verhuizing is uitgevoerd. Al vroeg in de ochtend reed de verhuiswagen van Mondial Van Dijk Verhuizingen de straat in om de verhuisactiviteiten uit te voeren. Vanuit de woning aan de Zwanenveld is de inboedel van de hulpvrager verhuist naar het Wooncentrum De Notenhout in Nijmegen.

Door de goede voorbereiding en de ondersteuning van de vrijwilligers, die door de hulpvrager zelf beschikbaar gesteld waren, is de verhuizing soepel verlopen. Stichting De Verhuisfamilie heeft deze verhuisactiviteit in samenwerking met mevrouw De Haas, schuldhulpverleenster bij Het Inter-lokaal in Nijmegen, in kaart gebracht.

De Verhuisfamilie zorgt samen met alle betrokken partijen, iedere keer voor mooie resultaten voor de eenzame en minvermogende burger in onze samenleving die op het punt staat te verhuizen. Sheila Kloppert, kwartiermaker van Stichting De Verhuisfamilie is trots dat door de goede samenwerking en de welwillendheid van de verschillende partijen deze professionele verhuizing succesvol is verlopen, met ‘warme’ ondersteuning van een familie van vrijwilligers.