Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Eduard Strang blog over Italië door Geert van Leeuwen ANWB

Nieuwe column op website Italië specialist Eduard Strang

Eduard Strang blog over Italië door Geert van Leeuwen ANWB                                                                             Eduard Strang blog over Italië door Geert van Leeuwen ANWB

Vanaf heden wordt er regelmatig een colum gesplaatst op de website van Mondial Eduard Strang Verhuizingen , de specialist in het verhuizen van en naar Italië binnen Mondial Movers.
De colum, of blog, wordt geschreven door Italiëkenner Geert van Leeuwen. Geert geniet grote bekendheid door de gedocumenteerde reisboeken die hij bij de ANWB heeft geschreven. Tientallen titels zagen de afgelopen jaren het licht, waarvan de meeste de bijzonderheden van Italiaanse regio’s belichten.

Geert gaat zich definitief vestigen in Umbrië en heeft de verhuizer van zijn keuze (Mondial Eduard Strang Verhuizingen, hoe kan het anders) toegezegd zeer regelmatig te berichten vanuit zijn nieuwe woonplaats.

De eerste colum van Geert van Leeuwen is inmiddels te lezen op de website van Mondial Eduard Strang Verhuizingen.

De colums op de website worden goed gelezen, zo is al bewezen door het regelmatig publiceren van de colums over de Zwitserse samenleving door Mr. Eva Hofkes. Zij geniet inmiddels een vaste schare lezers.