Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Eduard Strang archiefbeheer en opslag verlengt sponsorcontract

sponsorcontract voor shortcut fietskoeriers mondial movers verhuisorganisatie

Foto gemaakt door: Lianne van Baarsen

Het dochterbedrijf van verhuisbedrijf Mondial Eduard Strang; Eduard Strang Archiefbeheer en opslag heeft het sponsorcontract met Shortcut Fietskoeriers met twee jaar verlengd. Shortcut Fietskoeriers is de milieuvriendelijke koeriersdienst voor spoedbezorging en post uit ‘s-Hertogenbosch.

Dit jaar heeft Eduard Strang en contract als hoofdsponsor afgesloten. Dit mede doordat de samenwerking opgevoerd is en de positieve feedback van klanten. Minder in de auto en meer zichtbaar op de fiets. Twee jaar geleden is Strang begonnen met de sponsoring van het Bossche fietskoeriersbedrijf. De beide bedrijven hebben een grote overlap in de klantenkring; de Bossche advocaten markt. Strang beheert al jaren de verschillende archieven van kleine en grote advocatenkantoren in de regio ’s-Hertogenbosch, de keuze voor het sponsoren van Shortcut Fietskoeriers was dan ook makkelijk gemaakt.

Mondial Eduard Strang is onderdeel van het landelijke netwerk van Mondial Movers met 28 vestigingen in heel Nederland. Bij alle vestigingen staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Alles wat het koeriersbedrijf bezorgt, wordt op de fiets, fietskar of transportfiets afgeleverd. Milieuvriendelijk, snel en geen last van files.