Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Ecostars meeting op grote hoogte!

Tijdens het logistieke event, georganiseerd door de gemeente Rotterdam en Ecostars, in De Rotterdam op 26 november werd op het gebied van duurzame transport en distributie informatie uitgewisseld tussen verschillende ondernemers en de gemeente.

Ecostars verhuizer mondial movers meeting

Op de 40ste verdieping van het imposante gebouw op de Kop van Zuid in Rotterdam, zijn door projectleidster Esra Broekhof nieuwe Ecostars-certificaten uitgereikt en zijn de ondernemers bijgepraat over de stand van zaken omtrent Ecostars.

Zo’n kleine 120 ondernemers, waaronder ook Mondial Movers, hebben zich aangesloten bij dit initiatief en hun wagenpark laten beoordelen op de impact op het milieu. Sinds mei 2014 beschikt Mondial Movers over een certificaat van 4-sterren. Dat Mondial Movers over het certificaat met 4 van de maximaal te behalen 5 sterren mag beschikken komt natuurlijk omdat het verhuisbedrijf overal in het land vestigingen heeft die succesvol hun wagenpark moderniseren.

Op uitnodiging van Esra Broekhof heeft Tom Stuij, directeur van verhuisbedrijf Mondial Movers, ondernemers met een inspirerende presentatie getoond dat duurzaamheid en een schoon wagenpark goed samen kunnen gaan bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Ondernemers moeten niet de angst hebben om hierin ook te willen investeren, maar juist het voortouw nemen om een scherpe maatschappelijk verantwoorde doelstelling neer te zetten en de bedrijfsvoering daarop in te richten. Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, doet dat ook; in 2020 is Mondial Movers niet de vriendelijke verhuizer, maar de vriendelijkste verhuizer; milieuvriendelijk, klantvriendelijk en zeker prijsvriendelijk.

De aanwezigen kregen allen een gebreide Mondial Movers muts mee naar huis om zich de komende periode goed warm te houden. Deze mutsen zijn gebreid door verschillende breiclubjes, samen hebben zij honderden unieke mutsen gebreid. Een project waar veel mensen met veel enthousiasme bij betrokken zijn geweest met de prachtige wintermutsen als resultaat.