Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Duurzaamheidverslag bekend gemaakt

Mondial Verhuisbedrijf Henneken, de vestiging van Mondial Movers in Zoetermeer, publiceert haar duurzaamheidsverslag 2015.

duurzaamheidsverslag mondial movers henneken zoetermeer verhuizer

De vriendelijke verhuizer, opgericht in 1870, is een van de oudste verhuisbedrijven in Zuid-Holland. Met een eenvoudige filosofie, maar met heilig geloof, heeft het verhuisbedrijf een groot aantal trouwe klanten die steeds weer graag met Mondial Verhuisbedrijf Henneken verhuizen.

Echter de wensen van deze klanten zijn over de jaren heen wel veranderd. Met de klant meedenken en ontzorgen is meer dan standaard, maar een bewuste bedrijfsvoering op milieu en de mens is iets wat vandaag de dag ook meespeelt. Met het duurzaamheidsverslag geeft de verhuizer een inkijk hoe zij dit anno 2015 aanpakken. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de Milieubarometer en MVO-balans op basis van ISO 26000, een internationale richtlijn voor het implementeren van maatschappelijk verantwoord ondernemen in de organisatie.

Duurzaamheidsprioriteiten

Klanttevredenheid is een van de prioriteiten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken en is ook verankerd in het Duurzaamheidsbeleid. In 2011 werd de verhuizer nog beoordeeld met een rapportcijfer 8,4, 3 jaar later zat dit rapportcijfer al boven de 9. Mondial Verhuisbedrijf Henneken is dan ook niet voor niets in 2016 bekroond tot “Beste Verhuisbedrijf van Nederland”.

Daarnaast heeft de verhuizer twee specifieke milieudoelen;

  • Verlagen van dieselgebruik per verhuiskilometer met 3% per jaar;
  • Schonere lucht; in 2019 bestaat het wagenpark alleen nog uit verhuiswagen die voldoen aan de EURO 5 of EURO 6 norm.

Komende jaren zal duurzaamheid en MVO belangrijke thema’s blijven waar de verhuizer continu aan werkt. Nieuwe kansen om verder te ontwikkelen of nieuwe thema’s om toe te voegen zullen snel worden uitgewerkt. Zo wordt er gewerkt om de ambitie om impact op mens en milieu zo laag mogelijk te houden.

Duurzaamheidsverslagen zijn openbaar

Benieuwd naar de complete serie Duurzaamheidsverslagen van Mondial Verhuisbedrijf Henneken? De verslagen over 2013, 2014 en 2015 zijn te vinden op www.henneken.nl/mvo/.