Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Duurzaam Herstel certificatie

Duurzaam Herstel is het duurzaamheidskeurmerk van de Stichting Duurzaam repareren. Het is bedoeld voor naturaherstellers in de branche brand.

duurzaam herstel mondial movers verhuizen

Dat zijn bedrijven die na een waterschade of brand in opdracht van de verzekeraar de schade komen herstellen. Het keurmerk maakt inzichtelijk welke herstelbedrijven de schade op milieuvriendelijke wijze repareren.

Duurzaam Herstel is een initiatief van verzekeringsmaatschappijen A.S.R., AEGON en Unigarant en naar verwachting zullen andere maatschappijen zich snel aansluiten bij dit initiatief.

Verhuisbedrijf Mondial Movers is partner in het netwerk van de maatschappijen en de naturaherstellers en maakt dan ook een onlosmakelijk onderdeel uit van de totale duurzame dienstverlening rondom het naturaherstel bij calamiteiten.

Partners van Mondial Movers zijn die bedrijven binnen Duurzaam Herstel die de verhuizingen van Mondial Movers integreren in hun totale dienstverlening. In de komende weken worden Novanet (interieur), Nomot (interieur), de Larsagroep (elektronica), Reconditioneringsgroep Nederland (RGN), HerstelDirect (bouw)  en SRVC (glasherstel) als eerste bedrijven gecertificeerd.

Informatie over het duurzaamheidskeurmerk Duurzaam herstel is te vinden op de website www.duurzaamrepareren.nl