Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Duurzaam cadeau voor zorginstellingen Noord-Holland

Mondial De Graaf Verhuizingen gaf onlangs een fiets cadeau aan diverse grote zorginstellingen in Noord-Holland. Op het bagagerek voorop de fiets staat een verhuisdoos want de duurzame attentie wordt namelijk aangeboden met een reden. De fiets staat namelijk symbool voor de duurzaamheidvisie die Mondial De Graaf Verhuizingen erop na houdt.

Als zorgverhuizer van Noord Holland komt Mondial De Graaf Verhuizingen vaak bij grote zorgaanbieders over de vloer voor het uitvoeren van verhuisdiensten. Omdat de instellingen meerdere zorglocaties hebben, leggen hun medewerkers vaak vele kilometers af op een dag om zich van a naar b te begeven. Hoe kunnen zij dat sneller, duurzamer en gezonder doen dan op de fiets! Voorlopig worden de fietsen intern ingezet als transportfiets, als straks de sneeuw gesmolten is, zullen de medewerkers er ook andere zorglocaties mee bezoeken.

Onder andere Zuyder Waert (MagentaZorg), Woonzorgcentrum Lindendael (zorgorganisatie Omring), Westfriesgasthuis, Esdégé-Reigersdaal en Scorlewald kregen een bedrijfsfiets aangeboden. In januari en februari zal er een fiets worden verloot onder particuliere klanten.

Zuyder Waert en de Mondial verhuis fiets

Woonzorgcentrum Lindendael ondeel van Westfriese Zorggroep Omring.

Westfriesgasthuis en de Mondial verhuis fiets

Scorlewald en de Mondial verhuis fiets