Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Duurzaam bezorgen archiefstukken

Archiefstukken laten bezorgen per fietskoerier laat Eduard Strang opvallen

De bedrijfsnaam Eduard Strang archiefbeheer en -opslag staat sinds kort afgebeeld op de voorkant van de nieuwe outfits van Shortcut Fietskoeriers. Mondial Eduard Strang gaat bewust de samenwerking aan met het Bossche fietskoeriersbedrijf Shortcut. Nagenoeg alle archiefstukken zullen per koerier worden bezorgd. Dat is weer een wagen minder in de stad. Eduard Strang archiefbeheer en –opslag (onderdeel van Mondial Eduard Strang verhuizingen) beheert de dynamische en statische archieven van 35 archiefklanten, voornamelijk advocatenkantoren, notarissen en instellingen in de regio ’s-Hertogenbosch.

‘De fietskoeriers maken onze archiefdienst duurzaam en tegelijkertijd zichtbaar in de stad’ aldus Mathijs Keukelaar. 

Veilig
Aan de beveiliging van de stukken is ook veel aandacht gegeven. Stuk voor stuk worden de dossiers op een speciale manier verzegeld zodat vertrouwelijke informatie in vertrouwen blijft. Daarnaast worden de stukken rechtstreeks bezorgd op het bureau van de klant. Shortcut rijdt al bijna vijf jaar voor o.a. verschillende advocatenkantoren, het Paleis van Justitie  en Provincie Noord Brabant.

Eduard Strang Archiefbeheer - en Opslag zet fietskoerier in voor duurzame bezorging van archiefstukken.
Foto: Vittoria Roitero
Peter Strang en Mathijs Keukelaar (Eduard Strang archiefbeheer en -opslag), Gijs de Reijke, Sofie Faes, Hein Willekens, Harrie van Grinsven, Rick Kemps