Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Duidelijkheid bij Mondial TSN Groep

Bedrijfspand Mondial TSN Groep Houten

Sinds 1998 opereert de logistiek dienstverlener TSN Midden op diverse locaties rondom Utrecht en het hoofdkantoor is nu in Houten gevestigd. In de loop der jaren is het directeur Andries Vlot en zijn medewerkers gelukt om steeds meer verschillende activiteiten te gaan uitvoeren. Dit vaak op verzoek van de relaties. Iedere activiteit heeft haar eigen naam meegekregen zodat inmiddels naast Mondial TSN Midden (distributie) ook Mondial VSN Midden (verhuizingen), Mondial MSN Midden (montagewerk) en Selfstorage Houten (opslag) succesvolle bedrijven zijn geworden.

Echter, al die verschillende namen schept ook vaak verwarring bij medewerkers en opdrachtgevers. Er komen daarnaast meer en meer klanten die gebruikmaken van de diensten van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Om deze reden opereert het bedrijf sinds dit voorjaar alleen nog maar onder de verzamelnaam: Mondial TSN Groep. Binnen Mondial TSN Groep kunnen nu alle activiteiten worden aangeboden, zodat de opdrachtgevers binnen één en hetzelfde bedrijf van alle diensten gebruik kunnen maken.

Natuurlijk is niet alleen de naam veranderd, maar ook in de interne organisatie is de samenvoeging doorgevoerd. Voor de opdrachtgevers is er maar één verkoopafdeling, één bedrijfsleiding en één administratie. Zaken die niet alleen gemakkelijk zijn voor de klant, maar ook een gunstige uitwerking hebben op de productiviteit binnen de organisatie.

Mondial TSN Groep heeft ook een nieuwe dienstverlening toegevoegd, namelijk: webshop logistiek. Met deze dienst is het voor ondernemers met een webshop mogelijk zich te concentreren op het onderhouden van de website en de verkoop terwijl opslag, distributie en zelfs montage landelijk verzorgd wordt door Mondial TSN Groep.

Na een paar maanden proefdraaien is Andries Vlot een tevreden mens: “Het loopt prima en ik zie dat zowel de opdrachtgevers als de bijna 100 medewerkers tot de conclusie komen dat we de juiste stap naar verdere professionalisering genomen hebben.”

Website Mondial TSN Groep.