Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Duchenne Heroes 2013 gereden door Carel en Wim van Mondial Movers

Mondial inzet bij Duchenne Heroes 2013

Duchenne Heroes 2013 gereden door Carel en Wim van Mondial Movers
Duchenne Heroes is een sportief, fondsenwervend evenement dat georganiseerd wordt door Emolife Events & Consultancy in opdracht van Duchenne Parent Project (DPP)
Met de opgehaalde sponsorgelden wordt onderzoek gesteund naar de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde medicijnen om de ziekte Duchenne Spierdystrofie te kunnen behandelen of zelfs genezen.
Er is nog veel onderzoek en dus sponsorgeld nodig om een echt medicijn tegen Duchenne te vinden.

Carel Kuijper van Mondial Aad de Wit Verhuizingen uit Castricum en Wim Verdouw van Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet hebben, ieder met hun eigen team, deelgenomen aan de prestatierit Duchenne Heroes 2013. Het doel van de rit is enerzijds natuurlijk het direct ophalen van sponsorgelden, maar ook willen de 350 deelnemers door hun sportieve prestatie extra aandacht vragen voor de ziekte Duchenne.

De prestatierit Duchenne Heroes voerde dit jaar vanuit Dinant in de Ardennen via een uitdagend parcours naar uiteindelijk Nijmegen. In Nijmegen wachtte de groep een enthousiaste ontvangst. De tocht duurde een week en er zijn 711 km op de mountainbike afgelegd, waarbij maar liefst 11.000 hoogtemeters gemaakt zijn.

Carel Kuijper maakte deel uit van het team Bike4Edwin en Wim Verdouw van het team Bike4Lennart. Zo is ieder team gekoppeld aan een patiëntje dat de ziekte heeft. De beide Mondial kanjers hebben met hun teams bijna €27.000 bij elkaar gereden.
Alle Mondial Movers collega’s zijn trots op dit soort mannen, die zich op deze wijze inzetten voor de medemens.

Gesponsorde Duchenne patient door Mondial Movers