Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Driestar Educatief verhuist en krijgt fiets van Vlot Sliedrecht

Verhuisproject afgesloten met evaluatie en een fiets

Verhuisproject afgesloten met evaluatie en een fiets
Piet van der Wal en Kees Codée met Mondial Movers fiets nummer 23

Mondial R. Vlot Verhuizingen uit Sliedrecht heeft het afgelopen jaar Driestar Educatief, uit Gouda, verhuist naar de nieuwbouw.

Driestar Educatief, dat bestaat uit de onderdelen Driestar Hogeschool, Driestar Onderwijsadvies en Driestar Managementadvies, is een instelling die zich richt op reformatorisch en protestants christelijk onderwijs. Kernactiviteit is het opleiden en begeleiden van leraren.

Het project omvatte niet alleen onderwijsruimten voor 1500 studenten en kantoorruimte voor 300 medewerkers, maar ook het inrichten van de in de nieuwbouw opgenomen 121 studentenwoningen.

Bij de evaluatie verklaarde Kees Codée, de facilitair manager binnen Driestar Educatie, dat het totale project in goede harmonie was verlopen en dat het eindresultaat boven verwachting was. De klik tussen beide bedirjven is door Piet van der Wal van Mondial Vlot verwoord door de opmerking dat de samenwerking gestoeld is op vertrouwen, duurzaamheid en rentmeesterschap.

Zeker nu de Mondial Movers fiets als herinnering aan de verhuizing regelmatig gebruikt gaat worden door medewerkers en studenten van Driestar, is een verdere samenwerking te verwachten. Op naar het volgende project!