Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Geslaagd bezoek aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Tom Stuij, directeur van verhuisbedrijf Mondial Movers B.V., heeft zoals veel vakgenoten uit de facilitaire wereld de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018 bezocht. De beurs wordt van 24 tot en met 26 januari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht en presenteert een breed scala aan diensten en producten.

Wecycle

Mevrouw Vogelaar overhandigt de dinercheque aan Tom Stuij van Mondial Movers.

De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer werd 20 jaar geleden voor het eerst gehouden en wordt sindsdien jaarlijks georganiseerd. Het is dé plek om inspiratie op te doen en kennis te delen. Dit jaren zijn er meer dan 400 exposanten te vinden op de beursvleur. Een van de organisaties met een stand is onze duurzame partner Wecycle, een stichting die de inzameling en recycling van e-waste regelt.

Wecycle

Bezoekers van de stand van Wecycle hadden de mogelijkheid om deel te nemen aan een korte quiz. Tom Stuij was één van de deelnemers en had bijna alle antwoorden goed. Hiermee kreeg hij een code om een aanwezige kluis te openen. Het geluk was met hem, want de kluisdeur ging open en gastvrouw mevrouw Vogelaar kon de ‘dinercheque voor twee’ overhandigen. Eenmaal terug op kantoor in Alblasserdam is de dinerbon verloot onder de medewerkers van het verhuisbedrijf en Joke Glastra was de gelukkige winnares.

Circulaire economie

Wecycle is een stichting die zich inzet om apparaten en lampen te recyclen tot nieuwe grondstoffen. Dit initiatief past perfect in een circulaire economie. Een thema waar ook Mondial Movers zich op allerlei vlakken voor in zet. Een voorbeeld daarvan is MoBis. hiermee geeft Mondial Movers bedrijven en organisaties de kans zich, met weinig tot geen kosten en vaak zelfs met opbrengsten, verder te ontwikkelen in de circulaire economie.