Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Design meubels inhuizen in Amsterdam

Regelmatig krijgen de verhuizers van Mondial Movers de vraag of zij bijzondere objecten kunnen verhuizen. Zo hadden de Erkende Verhuizers van Mondial Movers Waaijenberg Groep onlangs designmeubilair wat zij mochten inhuizen op een vergaderlocatie in Amsterdam.

Bij het inhuizen van het designmeubilair ging het onder andere om twee zeer zware tafelbladen, met een gewicht van maar liefst 380 kg per stuk. Om dit buitengewoon zware meubilair veilig en efficiënt te verhuizen is deze opdracht in twee fasen uitgevoerd.

In de eerste fase vond de verhuizing van het meubilair plaats. In de tweede fase stond het verplaatsen van de zware tafelbladen, die als “specials” worden beschouwd, centraal.

Omdat het in dit geval ging om meubelstukken van aanzienlijke omvang en gewicht en er daarnaast een beperkte toegang is tot de locatie, is er een externe partij ingeschakeld om het raam te verwijderen. Ook is er een kraan ingezet. Het gebruik van deze kraan was essentieel om de meubels op de gewenste locatie te krijgen. Zodra het raam verwijderd was zijn de tafelbladen en onderdelen met behulp van de kraan naar binnen getakeld en dat leverde mooie plaatjes op.

Het meubilair is op zijn plek gezet en het resultaat van deze nauwgezette operatie mag er zijn.  De vergaderruimte straalt luxe en stijl uit. Mensen die deze vergaderruimte gebruiken kunnen genieten van een inspirerend en adembenemend uitzicht op het IJ en Amsterdam, dit zal zeker bijdragen aan de productiviteit.