Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Delen is winnen

de Mondial Movers verhuisfiets overhandigd

Mondial Movers heeft op haar Facebookpagina en Twitterpagina een deel-en-win-actie uitgezet. Onlangs is de VerhuisApp van Mondial Movers gelanceerd. Wanneer je het bericht over de VerhuisApp had gedeeld of geretweet dan kon je kans maken op een unieke Mondial Movers Oma fiets. De heer Jan-Wouter Vlot van Mondial R.Vlot & Zn heeft samen met de communicatiemedewerker van Mondial Movers, Maureen van der Hooft, de fiets overhandigd.

De winnares van de Mondial fiets is Arja Broekhuizen-Verbaan uit Hardinxveld-Giessendam. Het delen van het bericht leverde haar een mooie fiets op. Haar zoon is werkzaam bij Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen in Sliedrecht en daarom is zij vrienden op Facebook met Mondial Movers.

Het winnen van de fiets kwam goed uit voor Arja. ”Op dit moment heb ik geen fiets, ik ben erg blij dat ik deze fiets heb gewonnen, aldus Arja. Zij deelt vaker berichten van vrienden, en dit bericht heeft haar ook nog iets opgeleverd.

De VerhuisApp is ontwikkeld om het voor de consument makkelijker te maken. Het plannen van een verhuizing kan veel tijd vergen, met de app kan er 24/7 een offerteaanvraag ingediend worden. Meer informatie over de app, inclusief uitleg is hier te vinden.