Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Zorgverhuizer van Nederland sponsort Nationale Zorg Jaarprijs Gala

Zorgverhuizer van Nederland sponsort Nationale Zorg Jaarprijs Gala

De Zorgverhuizer van Nederland, Mondial Movers met 28 vestigingen door heel het land, was hoofdsponsor van het Nationale Zorg Jaarprijs Gala (NZJ). Op 20 september vond dit gala plaats in Nieuwegein. De Nationale Zorg Jaarprijzen worden jaarlijks toegekend voor bijzondere zorgprestaties in Nederland.

Voor de tweede keer werd het gala georganiseerd. Het uitgangspunt van de Nationale Zorg Jaarprijs is om op een positieve, opbouwende en inspirerende manier bij te dragen aan kwaliteitsverbetering in de zorg, aldus de heer Karel Smit, directeur van de NZJ. Mondial Movers sluit zich hier volledig bij aan. Zo heeft zij een opleiding voor Zorgverhuizer ontwikkeld om beter in te kunnen spelen op specifieke situaties zoals die zich voordoen in de zorg. Mondial Movers begrijpt en spreekt de taal van de zorgklant en was zij met trots hoofdsponsor van het Nationale Zorg Jaarprijs Gala.

Het Ikazia Ziekenhuis uit Rotterdam is uitgeroepen tot “Meest Patiëntvriendelijke Ziekenhuis van Nederland. Het St. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk is uitgeroepen tot “Het meest aantrekkelijke ziekenhuis om voor te werken Mondial Movers feliciteert ook alle prijswinnaars van de Zorg Jaarprijzen! Een lijst met alle winnaars is te vinden op de website van Nationale Zorg Jaarprijs.