Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Zorgverhuizer Mondial Movers feliciteert

Logo nationale Zorg jaarprijs

Ermelo – Mondial Movers , De Zorgverhuizer van Nederland met 27 zelfstandige vestigingen door heel het land, feliciteert de winnaars van de Nationale Zorg Jaarprijs 2011. Tijdens de Nationale Zorg Jaarprijs Gala op een november 2011 in Ermelo, waarvan Mondial Movers sponsor is, zijn de tien winnaars uit verschillende categorieën van de zorgjaarprijzen bekend gemaakt.

De grote winnaar van de avond is het Sint-Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Het ziekenhuis heeft de Nationale Zorg Jaarprijs ontvangen in de categorieën, Top Ziekenhuis Overall en Topklinische Ziekenhuis. Andere winnaars zijn; het Justitieel Medisch Centrum in Den Haag met de prijs voor het Leukste Ziekenhuis om in te werken, ParkinsonNet met het Meest bijzondere parel project, de afdeling cardiologie van het Diaconessenhuis Meppel met de prijs Top vakgroep en Antonius Ziekenhuis in Sneek met de prijs voor Het meest patiëntvriendelijke Ziekenhuis.

In de categorie Top Algemeen Ziekenhuis heeft het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk gewonnen, het VU Medisch Centrum in Amsterdam is het Top academisch Ziekenhuis van het jaar en Stichting Flebologisch Centrum Oosterwal in Alkmaar de Top Kliniek.
Mondial Movers feliciteert alle winnaars en complimenteert de organisatie van de Nationale Zorg jaarprijs voor een bijzondere en indrukwekkende avond.

Klik hier voor meer informatie over de Nationale Zorg jaarprijs.