Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Aad de Wit Verhuizingen steunt De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft met behulp van het team van Mondial Aad de Wit Verhuizingen een hulpvrager van Heiloo naar Schagen verhuisd. Het goede doel ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar zelf niet de financiële middelen en het sociale netwerk hebben om dat te regelen.

Verhuisfamilie

De Verhuisfamilie is vijf jaar geleden opgericht en coördineert verhuizingen in heel Nederland. Om in aanmerking te komen voor een verhuizing, kan er een aanvraag ingediend worden door een hulpverlener. Op deze manier wordt gewaarborgd dat een hulpvrager daadwerkelijk aan de voorwaarden van de stichting voldoet.
Zodoende kwam er voor deze verhuizing van Heiloo naar Schagen een verzoek binnen van een GGZ-hulpverlener voor een cliënt die naar haar moeder moet verhuizen. De stichting benaderde vervolgens een Erkende Verhuizer uit de regio, Mondial Aad de Wit Verhuizingen, met de vraag om belangeloos mee te werken.
Het verhuisbedrijf uit Castricum heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en draagt De Verhuisfamilie dan ook een warm hart toe. Met dank aan de inzet van de verhuizers werd de inboedel van de cliënt snel en vakkundig verhuisd.

Meer informatie over de werkwijze van stichting is te vinden op www.verhuisfamilie.nl.