Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Stichting De Verhuisfamilie zoekt extra vrijwilligers

Stichting De Verhuisfamilie  is per direct op zoek naar extra vrijwilligers die als coördinator aan de slag willen.

Verhuisfamilie zoekt extra vrijwilligers

Stichting De Verhuisfamilie is op zoek naar extra vrijwilligers die als coördinator aan de slag willen gaan.

De stichting coördineert verhuizingen voor mensen die daar zelf de financiële middelen en het sociale netwerk niet voor hebben. Daarbij wordt er samengewerkt met vrijwilligersorganisaties en Erkende Verhuizers.
Het doel van De Verhuisfamilie is om mensen te helpen die niet meer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Bijvoorbeeld omdat het te duur is geworden of niet meer toegankelijk is vanwege een beperking. De ‘familie’ coördineert de gehele verhuizing.

Naar aanleiding van de vorige oproep van De Verhuisfamilie zijn er twee vrijwilligers aan de slag gegaan. Om het grote aantal aanvragen te kunnen behandelen is de stichting echter op zoek naar meer vrijwilligers. Het aantal uur voor deze functie bedraagt ongeveer 8 uur per week.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit: de aanvragen van hulpverleners in behandeling nemen, en vervolgens het coördineren van de verhuizing. De Verhuisfamilie heeft daarvoor een goed opgebouwd netwerk van vrijwilligersorganisaties en erkende verhuisbedrijven.
Voor deze vrijwilligersfunctie is de organisatie zoek naar een echte regelneef. Er is bij de stichting een werkplek (computer en telefoon) beschikbaar op het kantoor in Alblasserdam. In de beginperiode is er ruim de tijd om goed ingewerkt te worden.

Meer informatie of aanmelden: 078 699 0333 of [email protected]. Info: www.verhuisfamilie.nl.