Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Verhuisfamilie: ‘Superaardige en behulpzame verhuizers’

Stichting Present Almelo is vol lof over de samenwerking met Mondial Dijkstra Verhuizingen voor het goede doel de Verhuisfamilie. Samen hebben zij een stel ondersteund dat vanwege gezondheidsproblemen naar een andere woning moest verhuizen. “Als wij niet met z’n allen hadden geholpen, had de hulpvrager honderden keren op en neer door Almelo moeten rijden op zijn scooter.”

Mondial Dijkstra Verhuizingen in actie voor het goede doel de Verhuisfamilie

De Verhuisfamilie is een samenwerking tussen stichting Present (een landelijke verhuisorganisatie) en de Erkende Verhuizers (waar de Mondial verhuisbedrijven voor gecertificeerd zijn).
Dit goede doel is er speciaal voor mensen die noodgedwongen moeten verhuizen, maar zelf niet het sociale netwerk en de financiële middelen hebben om dit te regelen.
Via een hulpverlener kan er een aanvraag ingediend worden. Wanneer er een lokale Erkende Verhuizer beschikbaar is, wordt er een verhuisdatum ingepland. De vrijwilligers van Present helpen mee in de voorbereiding en op de verhuisdag. En de professionals van de Erkende Verhuizers zorgen dat de verhuizing snel en soepel verloopt. Voor deze hulpvraag kwam Mondial Dijkstra Verhuizingen in actie.
Na afloop ontving het verhuisbedrijf een mooie bedankmail van Present: “Dankzij de Verhuisfamilie konden wij twee 60-plussers verhuizen zoals het hoort. Met een echte verhuiswagen en een handige lift. En niet te vergeten: twee superaardige en behulpzame verhuizers.”

Foundation

De Verhuisfamilie is één van de pijlers van de Mondial Movers Foundation. Deze stichting is in 2020 opgericht door Mondial Movers en heeft als missie het bestrijden van armoede en eenzaamheid.