Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Verhuisfamilie in Houten: teamwork van professionals en vrijwilligers

Na een eerdere geslaagde samenwerking, hebben stichting Present Houten en Mondial VSN Verhuizingen elkaar weer gevonden voor de Verhuisfamilie. Dit goede doel is een aantal jaar geleden opgericht om mensen te helpen die door omstandigheden genoodzaakt zijn om te verhuizen. Wanneer er geen financiële middelen zijn en er geen beroep kan worden gedaan op een sociaal netwerk, wordt verhuizen een bijna onmogelijke opgave. In deze situaties is het mogelijk om een hulpvraag in te dienen bij de Verhuisfamilie.

Verhuisfamilie in Houten, mogelijk gemaakt door Mondial VSN Verhuizingen

Zodoende kwam er een aanvraag binnen voor een verhuizing binnen Houten. Deze aanvragen worden gescreend door de stichting Present (een landelijke vrijwilligersorganisatie). Vervolgens wordt er gekeken of er een Erkende Verhuizer is die ruimte heeft in de planning om mee te helpen.

Voor deze verhuizing werd de hulp van Mondial VSN Verhuizingen uit Utrecht ingeschakeld. De professionals zorgen voor een soepele verhuisdag, waarbij ze ondersteuning krijgen van vrijwilligers van stichting Present. Een mooie samenwerking voor een goed doel!