Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Verhuisfamilie helpt verhuizen, helpt u mee?

De Verhuisfamilie is een initiatief van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland. Dit omdat we ook bij verhuizingen schrijnende gevallen tegenkomen en erkennen dat eenzaamheid en armoede een groot maatschappelijk probleem is.

Verhuisfamilie donatie verhuizer mondial movers

De Verhuisfamilie zorgt niet alleen voor de daadwerkelijke verhuizing, maar werkt vooral ook samen met lokale vrijwilligers om alle zaken rondom een verhuizing te regelen, zoals een familie dat ook zou doen. De Verhuisfamilie is nu flink aan het groeien. Na het behalen van de MDH Vrijwilligersprijs in 2014 is het aantal aanvragen dat ontvangen wordt iedere maand gegroeid.

Uw hulp is meer dan welkom

Mondial Movers heeft de Familiedag 2015 gekoppeld aan de Stichting De Verhuisfamilie. De Familiedag is de dag waarop de medewerkers van alle Mondial Verhuisbedrijven uit het hele land bij elkaar komen om elkaar te leren kennen en als één grote familie de dag te beleven.

Stichting De Verhuisfamilie hoopt dat alle bezoekers van de Mondial Familiedag op 26 september 2015  de stichting willen helpen met een financiële donatie, om zo een prachtig bedrag bij elkaar te krijgen en het goede doel te steunen. Op de website van De Verhuisfamilie staat beschreven over hoe de stichting werkt en hoe er gedoneerd kan worden. Met uw giften is het voor de stichting mogelijk om mensen goed te kunnen blijven helpen met een professionele verhuizing.

Contante giften zijn mogelijk bij de Mondial APE, die op de Familiedag geparkeerd staat bij de Kasteelboerdij op het Openluchtmuseum in Arnhem.