Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Verhuisfamilie: teamprestatie Mondial verhuisbedrijven en stichting Present

De Verhuisfamilie heeft laatst op één dag maar liefst twee verhuizingen geheel belangeloos uitgevoerd. Mondial Dijkstra en Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen werkten samen met de stichting Present. Een mooie teamprestatie!

De Verhuisfamilie

In Almelo werd een alleenstaande man geholpen die de laatste jaren in een isolement is geraakt vanwege zijn verslaving. Hij kwam letterlijk zijn woning (op driehoog, zonder lift) niet meer uit. Om zijn verhuizing naar een woning op de begane grond uit te kunnen voeren werd de hulp van Mondial Dijkstra Verhuizingen en Present Almelo ingeschakeld. Ingrid Homan en Gertia Bredewoud van Present blikken terug op een intensieve dag: “Het is uiteindelijk allemaal gelukt en daar zijn we het verhuisbedrijf heel dankbaar voor.”

Expertise

Op dezelfde dag werd in Delft een alleenstaande mevrouw geholpen die de laatste tijd wat minder mobiel is geworden. Om die reden kreeg ze een gelijkvloerse woning toegewezen. Chris van Buuren was namens Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen aanwezig, en vanuit Present Delft hadden 7 vrijwilligers zich aangemeld. “Hij brengt zoveel kennis en ervaring met zich mee: zonder zijn hulp hadden we met een kleinere wagen meerdere ritten moeten maken en zouden we in plaats van één verhuisdag wel twee dagen nodig hebben gehad. We zijn blij met deze samenwerking, waarin het beste van twee werelden (vrijwilligersinzet én expertise rond verhuizen) gecombineerd kan worden”, aldus Arend Smit van Present Delft.

De Verhuisfamilie

Het concept van de Verhuisfamilie wordt omarmd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers en stichting Present. De insteek is om mensen te helpen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar niet het budget en het sociale netwerk hebben om dit te regelen. Meer informatie over het indienen van een aanvraag is te vinden op de website van de Verhuisfamilie.