Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen helpt De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft dit jaar voor de tweede keer een verhuizing uitgevoerd in Sliedrecht met behulp van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen. De Verhuisfamilie ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet de financiële middelen en het netwerk voor hebben.

Verhuisfamilie

Een verhuizing heeft helaas niet altijd een positieve aanleiding en daar weten ze bij De Verhuisfamilie alles van. De coördinatoren krijgen regelmatig aanvragen binnen van hulpverleners die namens hun cliënt een verzoek indienen om te helpen bij een verhuizing. Bij deze verhuizing werd er vanuit Participe Sliedrecht contact gezocht met De Verhuisfamilie. Participe ondersteunt asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben gekregen bij het zetten van de eerste stappen op weg naar zelfredzaamheid. Dit doet zij met behulp van vele vrijwilligers. In deze situatie ondersteunt Participe een alleenstaande moeder met drie kinderen. Zij woonden in een huurwoning, maar moesten door omstandigheden verhuizen. Aangezien het sociale netwerk van de vrouw erg klein is, werd De Verhuisfamilie ingeschakeld.

Vrijwilligers en professionals

De coördinatoren van De Verhuisfamilie zijn na de aanvraag op zoek gegaan naar een Erkende Verhuizer uit de regio die geheel belangeloos de inboedel wilde verhuizen. Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen staat bekend als een sociaal bedrijf en was dan ook wederom bereid om mee te werken. Het verhuisbedrijf is vanaf de oprichting van De Verhuisfamilie in 2014 een trouwe supporter van het goede doel en weet zelfs in de drukke zomermaanden ruimte vrij te maken in de agenda voor de stichting.
De vrijwilligers van Participe hebben er van tevoren voor gezorgd dat alle spullen netjes ingepakt waren. De verhuisploeg van Mondial R. Vlot & Zn. heeft vervolgens alles professioneel verhuisd. Een mooie samenwerking!

Kijk voor meer informatie over de werkwijze van stichting De Verhuisfamilie op www.verhuisfamilie.nl.