Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De grote verhuisdag!

Maandag 3 oktober 2016 was Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, de hoofdpersoon in de dagelijkse vlog van vloggers en bloggers Shifra en Hans van Blog A Cup of Life.

 

A Cup of Life is een lifestyleblog gericht op DIY (Do-it-yourself) en interieur. Dagelijks deelt Shifra kleine dingen uit haar leven doormiddel van vlogs en foto’s.

Vloggende verhuizing

Shifra stond, samen met haar man Hans, op het punt om te verhuizen. Contract voor het nieuwe huis was al getekend. En ook de huissleutels waren al in ontvangst genomen.

Maar dan nog verhuizen. Wat een werk! Wat een stress!. Dus een mooi moment om contact op te nemen met Erkende Verhuizer Mondial Movers.

Het verhuisbedrijf wilde wel deel uitmaken van deze operatie, met als resultaat dat de verhuizers en de verhuizing uitgebreid aan bod komen in de vlog van Hans en Shifra.

Verhuizing in één dag

grote verhuisdag vlog verhuizer mondial moversMaandag vroeg in de ochtend arriveerden de verhuizers van Mondial Vlugo Verhuizingen bij de woning van Shifra en Hans. De verhuizers, drie man sterk, hebben alle verhuisdozen en de grotere interieurspullen verhuisd naar het nieuwe adres.

Volgens Shifra werkten de verhuizers ontzettend hard, netjes en gestructureerd. Aan het einde van de dag stond alles dan ook op zijn plek in het nieuwe huis.

En zoals echte vloggers betaamd hebben Hans en Shifra alle verhuisactiviteiten vastgelegd op camera. De vlog van de grote verhuisdag is sinds woensdag openbaar gemaakt en te bekijken op Youtube.

Wij zijn positief verrast door het resultaat! En wij hopen dat Hans en Shifra in hun nieuwe woning nog lang mooie vlogs kunnen opnemen en blogs mogen schrijven.

Links naar de vlog zijn ook te vinden op: Blog A Cup of Life, Twitter en Facebook.