Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Graaf Verhuizingen Beste Verhuisbedrijf van 2014

Mondial Movers Beste Verhuisbedrijf 2014 - Verhuizer - Verhuizing
Johan Wiersma (l) en Cees de Graaf met de Award Beste Verhuisbedrijf 2014

Mondial De Graaf Verhuizingen uit Alkmaar is verkozen tot verhuisbedrijf van het jaar 2014.
Tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers in Leeuwarden heeft Cees de Graaf, directeur van Mondial De Graaf Verhuizingen de award in ontvangst mogen nemen van speciale gast Johan Wiersma.

Johan Wiersma, één van de oprichters van Mondial Movers, oud-bestuurslid en voorzitter van de Erkende Verhuizers en oud-voorzitter van de Fedemac, de Europese branchevereniging, was uitgenodigd om als speciale gast aanwezig te zijn op de jaarvergadering en om, na een verfrissende toespraak waarin de nadruk lag op de pluspunten van het samenwerken binnen Mondial Movers, de verlossende woorden te spreken en de naam van het winnende Mondial Verhuisbedrijf bekend te maken.

Vooraf al hadden onafhankelijke juryleden Leo van der Post en Ian van der Pool aan het publiek uitgelegd hoe ze tot hun keuze waren gekomen. Als basis natuurlijk de door de klanten ingevulde enquêteformulieren en dat aangevuld met zaken als uitstraling, collegialiteit, het aantal opgeleide verhuizers , de kwaliteit van de website en het wagenpark. Al met al kon op die manier uit de Mondial verhuisbedrijven de winnaar worden gekozen.

Cees de Graaf gaf in zijn dankwoord aan dat de verkiezing hem verraste, hij had geen speech voorbereid, maar dat deze geheel te danken is aan de samenwerking tussen de 4 directieleden (naast Cees is dat zijn broer Joop en de beide echtgenotes, Lucienne en Carina) en de inzet van de verhuizers van wie er enkele al tientallen jaren aan het bedrijf verbonden zijn.
Naast deze Award was Mondial De Graaf Verhuizingen eind vorig jaar al verkozen tot Zorgverhuizer van 2014 en mocht Cees ook nog een award voor de tweede plaats in de competitie voor vriendelijkste buitendienst mee naar de Berenkoog nemen. Het ziet er naar uit dat 2014 echt een verdiend feestjaar aan het worden is voor de derde generatie van het sinds 1929 bestaande verhuisbedrijf.

Fotos: FotoDikken-Leeuwarden (vrij voor gebruik ovv herkomst)