Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

De Drie heksen

Samenzijn, natuur en een vleugje magie, dat is de associatie die fotograaf Paul Duran heeft met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hij fotografeerde drie generaties vrouwen in de Teteringse Heide voor de kerstkaart van 2010. Zijn foto draagt de naam De Drie heksen.

Yulia Bazova wijst dochter Taya een paddenstoel aan. Omdat we de wereld niet geërfd hebben van onze ouders, maar te leen van onze kinderen hoopt Mondial Movers met haar duurzaamheidstreven eraan bij te dragen dat ook Taya later haar kinderen kan wijzen op de wonderen van de wereld. Hoe klein deze soms ook lijken te zijn.

De derde vrouw (Tatjana Korchagina) op de foto draagt een collier waarin 21 schijfjes barnsteen zijn verwerkt, die de 21 aandeelhoudende Mondial Verhuisbedrijven symboliseren. De aandeelhouders zijn met elkaar verbonden door zilverdraden, sterk en glinsterend.

De door Paul Duran getekende originele foto is nu onderdeel van de Mondial kunstcollectie en heeft een plekje gevonden op het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam.

Mondial Movers geeft duurzaam relatiegeschenk weg.

Paul Duran en zijn schilderij De drie heksen.
Paul Duran en Tom Stuij (rechts)