Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Dag van de Duurzaamheid 2014

Dit jaar weer op 10/10 ( 10 oktober)

Dag van de Duurzaamheid

Ook dit jaar worden er op de Dag van de Duurzaamheid weer talloze activiteiten georganiseerd.

Reputatie Mondial Movers

Mondial Movers heeft de reputatie één van de eerste bedrijven te zijn geweest die op  de Dag van de Duurzaamheid blijk gaf van haar betrokkenheid met het milieu. Hierbij gaat het bedrijf zelfs zover dat bijvoorbeeld de reclameverlichting op het langs de A15 in Alblasserdam gelegen kantoor, voor het eerst gedoofd is tijdens de Nacht van de Nacht in 2008 en daarna is die situatie zo gebleven. Iedere nacht om 24.00 uur gaat de reclameverlichting uit tot de ‘s-morgens om 06.00

Streven

Het lijkt Mondial Movers prachtig als alle andere bedrijven met reclameverlichting dit voorbeeld gaan volgens in het kader van de Dag van de Duurzaamheid.

Het mes snijdt aan alle kanten, immers de bedrijven sparen op de kosten van elektriciteit, er wordt minder CO-2 uitgestoten en de nachtdieren hebben direct profijt want er is veel minder lichtvervuiling. De wel eens gehoorde opmerking dat het nu eenmaal reclameverlichting is en dat die moet branden is echt niet reëel als we kijken naar het aantal personen dat de reclame ‘s-nachts ziet. Tussen 12 en 06 uur zijn er (gelukkig) gewoon veel minder mensen onderweg en de inspanning en kosten om de reclameverlichting te laten branden staat niet in verhouding tot het commercieel resultaat.

Dag van de Duurzaamheid initiatief

Zoals eerder gezegd is dit gegeven het item dat Mondial Movers op de Dag van de Duurzaamheid extra onder de aandacht wil brengen. Iedere verlichting die uitgaat is er één en alle beetjes helpen.

De komende tijd zal de oproep van Mondial Movers via de social media worden verspreid, vaak gecombineerd met het vragen van aandacht voor de Dag van de Duurzaamheid, die dit jaar op 10 oktober wordt gehouden. makkelijk te onthouden 10/10, de Dag van de Duurzaamheid.

Organisator Urgenda verwoordt het als volgt

We willen een circulaire economie bewerkstelligen die draait op duurzame energie en groene grondstoffen, want het klimaat is aan het veranderen en grondstofvoorraden slinken.
Duurzaam leven hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Doe mee met de Dag van de Duurzaamheid en ervaar hoe makkelijk het is om je leven te verduurzamen.