Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

DAF Verhuiswagen aanwinst in Delft

Inwoners van Delft zullen ongetwijfeld verrast reageren als de nieuwe DAF verhuiswagen van Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen langs komt rijden.

DAF mondial movers

De Delftse vestiging van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, beschikt namelijk over een nieuwe, volledig uitgeruste verhuiswagen van het merk DAF.

Het gaat om een DAF XF, met luchtvering en een extra ruime cabine. De verhuiswagen wordt in gebruik genomen voor zowel de nationale als de internationale verhuizingen die door Mondial van Buuren Verhuizingen worden uitgevoerd.

De verhuiswagen heeft eerder haar werk gedaan vanuit Nunspeet, waar Mondial Kattenberg Verhuizingen gevestigd is. Door veranderingen in de soort werkzaamheden bleek dat de verhuiswagen beter in Delft kan worden ingezet, terwijl er voor Nunspeet weer een andere aangepaste verhuiswagen beschikbaar komt. Op deze wijze wordt er optimaal gewerkt met het beschikbare materiaal en kan de klant altijd kiezen uit de beste mogelijkheden.

John en Chris van Buuren hebben de DAF-verhuiswagen onlangs in Nunspeet opgehaald. Tijdens een feestelijk moment, waarbij Gert Kattenberg koffie met gebak trakteerde, werden de sleutels van de robuuste DAF-verhuiswagen door Gert Kattenberg aan John van Buuren overhandigd. Natuurlijk wordt de familienaam Kattenberg op de verhuiswagen snel vervangen door die van van Buuren, zodat deze vertrouwde naam overal in de regio Delft te zien zal zijn.